Økologiske æg fra Grøn Balance - Spis æg med god samvittighed


Grøn Balance introducerer nu også økologiske æg i sit omfattende sortiment af økologiske fødevarer. Det betyder, at du kan nyde dit æg med god samvittighed og gøre en forskel for dyrevelfærd og miljø.

Dyrevelfærd på morgenbordet

Når du vælger økologiske æg fra Grøn Balance, bakker du aktivt op om bedre dyrevelfærd og et renere miljø. Æggene kommer udelukkende fra danske økologiske høns, der lever ”det gode hønseliv” så tæt på deres naturlige levevis som muligt. Det vil sige i omgivelser med dagslys, strøelse og let adgang til udearealer, reder og siddepinde. De spiser naturligvis udelukkende økologisk grovfoder og får ikke trimmet næbbet. Så når du nyder dit blødkogte æg søndag morgen, sætter du også omtanke og dyrevelfærd på bordet.

En god smag i munden

Smag og behag er som bekendt forskellig, men mange synes, at økologiske æg smager bedst og har en flottere blomme. Desuden viser en undersøgelse foretaget af Livsmedelsverket, den svenske pendant til den danske Fødevarestyrelse, at økologiske æg har et højere indhold af E-vitamin, A-vitamin, jod og zink, hvilket fortrinsvis skyldes hønsenes foder. Og uanset om det er de økologiske opdrætsforhold eller bevidstheden om, at man har taget stilling og truffet et dyreetisk og miljøvenligt valg, er resultatet det samme – smagen, sundheden og samvittigheden er i top. Grøn Balance Økologiske Æg er med andre ord god smag i dobbelt forstand.

Grøn Balance Økologiske Æg bærer både det danske Ø-mærke og det europæiske økologimærke.

økologiske æg grøn balance billede

Forhandlere og priser

Grøn Balance Økologiske Æg fås i bakke med 6 stk. L/XL æg: Vejl. pris 23,95 kr.

Forhandles i SuperBest, Euro Spar, Super Spar, Spar og Kwik Spar.

Om Grøn Balance

Grøn Balance markedsfører en lang række økologiske fødevarer til dig, der har en holdning til miljøet og til det, du putter i munden. Alle fødevarer bærer det danske Ø-mærke og/eller det grønne europæiske økologimærke. Begge mærker er din garanti for økologi.

Grøn Balance-serien omfatter desuden forskellige husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje, som alle er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Læs mere på www.groenbalance.dk.

Gemt i: Gastronomi

Om skribenten dluks: [d'luks].dk er den nye trendspotter - Vi anmelder de nyeste gadgets og de mest trendy fashion-items – alt fra ure, accessories og elektroniske produkter. Få inspiration til eksklusive gaveideer.

2 kommentarer til "Økologiske æg fra Grøn Balance - Spis æg med god samvittighed"

Hvad mener du om "Økologiske æg fra Grøn Balance - Spis æg med god samvittighed?

  1. P. Andersen siger:

    De æg burde alle købe!!

  2. P. Andersen siger:

    Super godt initiativ som jeg virkelig håber bliver en succes! At æggene har en flottere blomme, kan jo næsten kun være et resultat af de forbedrede forhold for dyrene!

Skriv en kommentar


Warning: Illegal string offset 'solo_subscribe' in /var/www/dluks.dk/public_html/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 304

Modtag e-mail ved nye kommentarer til artiklen