Ny iPhone 4 - Afsløret af en af Apples ansatte


iPhone 4 fundet på en bar

Nu er den nye iPhone 4G afsløret! Det hævder tech-hjemmesiden Gizmodo i hvert fald. Ifølge gear magasinet blev iPhonen fundet på en bar i Redwood City, USA, efter at en af Apples ingeniører skulle have tabt den… Personen der fandt iPhonen har angiveligt solgt den for $ 5.000,- til Gizmodo, som har afprøvet og testet telefonen i en uges tid. Ifølge kilder har Apple henvendt sig og bedt dem om at returnere eksemplaret… Det har de nu gjort og beder kun om at Apple ikke vil være for hårde mod deres “letsindige” ansat. Men mon ikke Steve Jobs uddeler et par falde?

Designet er radikalt ændret og vi kan se frem til en række forbedringer på teknologi fronten.

iphone 4g afsløret

Forbedringer

 • Chat-kamera på fronten.
 • Større og forbedret kamera (bag på) inklusiv blitz.
 • Mikro SIM kort (som iPad).
 • Forbedret display (960 x 640 px).
 • En sekundær mikrofon til støjregulering.
 • Adskilte volume knapper.
 • Alle knapper er udført i metal.

iPhone 4Gs nye design er mere strømlinet og firkantet end dens forgænger, 3GS… Med flad bagside i keramisk plast, aluminium hele vejen rundt i kanten, lidt mindre skærm (dog højere opløsning), 3 gram tungere men til gengæld er batteriet 16 % større. Det menes at den nye iPhone 4G har fået et firkantet design da de buede former tillader mindre plads til elektronikken.

iPhone 4Gs nye specifikationer

 • Størrelse: Længde: 11,4 cm Bredde: 5,9 cm Højde: 0,9 cm.
 • Vægt: 140 gram
 • Batteri: 5.25 WHr at 3.7V
 • Hukommelse: endnu ukendt.

De interne og faktiske specifikationer på den nye iPhone er dog endnu uvist. Apple har, via deres fjern-sletningssystem, slettet alt på telefonen inden der var nogen der kunne nå at pille ved den.

iPhone 4G video klip

iPhone 4G billede serie

iPhone 4G afsløret - billede 1iPhone 4G afsløret - billede 2iPhone 4G afsløret - billede 3

iPhone 4G afsløret - billede 4iPhone 4G afsløret - billede 5iPhone 4G afsløret - billede 6

iPhone 4G vs 3GS

Udfra billederne ser det ud til at den nye iPhone er lidt mindre. Det nye kantede design gør at telefonen ser mere robust ud.

iPhone 4G afsløret - billede 7

Er det 100 % sikkert?

Vi vil dog gerne se iPhone 4G i handlen før vi er 100 % sikre… Den der først finder / afslører den nye iPhone 4G vil opnå en ufattelig mængde trafik på deres hjemmeside, for ikke at nævne prestige. Når det nu er sagt, vil vi dog gerne indrømme at afsløringen virker ret sandsynlig på de fleste fronter… Historien er i hvert fald ret gennemført. Uanset hvad, går der jo stadig noget tid før vi ser den i Danmark, men det ville da være rart hvis den kom snart.

Vi holder vejret lidt endnu… Men hvis dette er den nye iPhone 4G, ser den da nydelig ud.

Amerikanske nyheder om iPhone 4G

Læse også artiklen omkring afsløringen af den nye iPhone 5.

Gemt i: iPhone

Om skribenten dluks: [d'luks].dk er den nye trendspotter - Vi anmelder de nyeste gadgets og de mest trendy fashion-items – alt fra ure, accessories og elektroniske produkter. Få inspiration til eksklusive gaveideer.

11 kommentarer til "Ny iPhone 4 - Afsløret af en af Apples ansatte"

Hvad mener du om "Ny iPhone 4 - Afsløret af en af Apples ansatte?

 1. Claes siger:

  Det kunne jo meget vel være at Apple har gjort det med vilje :-)

  • Hvorfor skulle Apple gøre det? Hele Apples business-model er baseret på hype. Apple holder alt hemmeligt – de har ligefrem en special force kaldet “The Apple Gestapo”, som skal sikre at informationer ikke slipper ud.

   Apple ville aldrig lække en fungerende iPhone..

   Men det er en virkelig fed iPhone, og jeg er sikker på at den er ægte.

   • Claes siger:

    Ja, det har du højst sandsynligt ret i… synes bare det var en interessant tanke :-)

    Uanset hvad så står jeg klar ved kasse 1, når den kommer i handlen.

 2. Det virker ikke som noget apple ville gøre med vilje!

  Måske er de blevet så store at det er svært at holde ting hemmelige :)

 3. Jonatan siger:

  Jeg tror det er reklame!! For den nye MacBook Pro-familiy, den viste man heller ikke noget om før den kom.

 4. Katrine siger:

  Det ligner faktisk en touchtelefon jeg rent faktisk godt kunne finde på at gå rundt med. Jeg synes nemlig at de forrige iPhones runde look er hæsligt. Men den her har et firkantet, rent, metallisk, slim look, for at bruge mine egne ord. Hvis den kommer i handlen, vil jeg 100% spare op til den.

 5. Peter siger:

  Jeg kunne godt lide det gamle runde design… Men det kan jo være at man får et andet indtryk af den når man står med den i hånden. :) Men nu håber jeg sku på, at den gamle 3GS sænkes lidt i pris… For den er sku én telefon jeg gerne vil have fat i! Glæder mig til at se hvad den kan, og ikke kun designet! Jeg glæder mig til flere hemmeligheder bliver afsløret ;)

 6. Ole Andersen siger:

  Den blev ikke afsløret af Apples ansatte – den blev henlagt og andre afslørede at der var tale om en prototype til en ny version :-)

 7. Jesper Bak siger:

  Ehm.. ike for at ødelægge folks buzz omkring denne nye telefon.. De skriver godt nok 4G… Den hedder nu bare Iphone 4 da det er en ny telefon i Iphone serien.. jeg arbejder i Telebranchen, og stol på mig når jeg siger den INTET har med 4g netværket at gøre..

 8. Morten siger:

  @Jesper:
  G’et står også for “Generation”…

Skriv en kommentar


Warning: Illegal string offset 'solo_subscribe' in /var/www/dluks.dk/public_html/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 304

Modtag e-mail ved nye kommentarer til artiklen