Europas bedst sælgende navigations-app til lavpris nu også i Danmark


GPS Navigation 2 – Skobbler

 • Med indførelsen af den nye hybridfunktion reduceres prisen kortvarigt med 50 procent til kun 6 kroner
 • Fordelagtig pris takket være gratis kortmateriale baseret på OpenStreetMap
 • Den første navigation med on- og offboard-kort (”hybrid”) – alt efter behov
 • Testcodes tilbydes interessede medier
GPS Navigation 2 Skobbler - Billede 1

Europas bedst sælgende navigations-app

GPS Navigation 2 er solgt i mere end 2,2 millioner eksemplarer verden over og er dermed den bedst sælgende iphone-navigations-app i Storbritannien, Tyskland og en hel række andre europæiske lande, og fås nu også i Danmark til en absolut lavpris á 12 kroner. Introduktionsprisen er endda sænket med 50 % til kun 6 kroner. Grunden til at GPS Navigation 2 fås så meget billigere sammenlignet med andre navigationssystemer af høj kvalitet, hænger sammen med skobblers brug af det gratis kortmateriale OpenStreetMap (OSM).

OpenStreetMap (OSM)

OSM fungerer efter samme princip som Wikipedia. Takket være de over 500.000 OpenStreetMap-kortlæggere, som løbende kortlægger nye veje og opdaterer kortmaterialet, er OSM kvalitativt på højde med de kommercielle og noget dyrere kortudbydere. Ud over de innovative OSM-kort tilbyder GPS Navigation 2 med sin hybrid-funktion en premium-feature, som endnu ikke er set hos andre navigationssystemer: Brugeren kan selv bestemme hvilke lande han eller hun vil bruge sin værdifulde iphone-hukommelsesplads på. Ønsker man straks at gå i gang, henter man den mindre end 20 megabyte store app uden yderligere at skulle igennem iTunes-synkroniseringer og der kan straks navigeres løs.

Uafhængig af en internetforbindelse

Det er også muligt at benytte app’en uafhængigt af en internetforbindelse for derved at minimere overførselshastigheden og strømforbruget på ens iPhone eller 3G-iPad og mod en mindre tillægspris, hente og installere aktuelle kort fra andre lande eller sågar kontinenter. En sådan installationspakke med kort fra hele Europa koster 48 kroner. Et særligt highligt: Er kortene først hentet, kan de enkelte landkort til enhver tid downloades, slettes og geninstalleres uden at det koster ekstra. Andre navigationssystemers optager ofte for meget hukommelse og ens iPhone vil være spækket med landkort, der aldrig rigtig kommer i brug. Hvor mange har i realiteten og på én gang konstant brug for gadekort over så forskellige lande som Grækenland, Spanien, Tyskland eller Irland på sin iPhone. Ikke alene koster tilsvarende navigationsystemer mere, det er også bare en fordel at kunne bruge sin iPhone-hukommelse på eksempelvis sin yndlingsmusik eller egne billeder end unødvendige kort.

Philipp Fandal, der er en af skobblers grundlæggere og teknisk direktør i virksomheden, kommenterer det nye hybrid-konzept:”Med en hybrid-navigation kan vi tilbyde den bedste løsning i enhver mobil brugssituation: Spar plads og hukommelse ved at navigere online eller hent indivielle kort og brug dem uafhængigt af nettet: Alle får den skobbler de ønsker sig.” Regelmæssige kortupdateteringer følger gratis med.

Det første optiske indtryk af GPS Navigation 2 viser en edel sort og futuristik cockpit-optik. Betjeningen af app’en er ekstrem hurtig, flydende og brugervenlig. skobbler er derudover også kompatibel med iPads, der har integreret GPS-modul (3G modellen). Geo-cachere kan glæde sig over at det også er muligt at navigere ved hjælp af geo-koordinater. Ens placering kan tilmed videresendes til venner over mail eller Facebook.

GPS Navigation 2 Skobbler - Billede 2

GPS Navigation 2 fås 50 procent billigere i iTunes Store for en kort periode og fås dermed for 6 kroner i stedet for 12 kroner. Basisversionen muliggør en uindskrænket online-navigation. For at kunne navigere offline, købes adgangen til kortmateriale for de enkelte lande til en pris á 24 kroner, for hele kontinenter koster det 48 kroner og for et helt verdenskort 75 kroner i app’en. GPS Navigation 2 findes i App Store.

Om GPS Navigation 2

GPS Navigation 2, der indtil slutningen af 2011 også var kendt under navnet ”Skobbler Navigation”, kom på markedet i 2009 og rangerer siden da højt på App Stores liste over navigations-apps. Herunder også i lande som Danmark og Sverige. GPS Navigation 2 har efterhånden over 2.200.000 brugere fordelt over hele verden. Et hel række tests bekræfter at hybrid-navigations-app’en er bedst til prisen.

Om skobbler

App-udviklervirksomheden skobbler GmbH stammer fra Berlin og udspringer af et projekt hos Navigon AG. Siden 2006 udvikler skobbler software til mobiltelefoner. skobbler tilbyder sine kunder smarte produkter, der giver orientering ved hjælp af OpenStreetMaps kortmateriale. skobbler har efterhånden mere end 2,5 millioner brugere verden over. Yderligere informationer findes under www.skobbler.net.

Skobbler Logo

Henvisning til medierne

Vi henviser til muligheden for at teste app’en såfremt det ønskes. Vi sender gerne en testcode afsted. Billedmateriale findes på Skobblers Flickr-konto.

Ved eventuelle spørgsmål står vi selvfølgelig også til rådighed.

Kontakt

Karsten Hoppe
Tlf.: 0049 40 75 66 44 8 43
Mail: presse@skobbler.com

Se flere fede iPhone apps på cykelpuls.dk

Gemt i: iPhone

Om skribenten dluks: [d'luks].dk er den nye trendspotter - Vi anmelder de nyeste gadgets og de mest trendy fashion-items – alt fra ure, accessories og elektroniske produkter. Få inspiration til eksklusive gaveideer.

4 kommentarer til "Europas bedst sælgende navigations-app til lavpris nu også i Danmark"

Hvad mener du om "Europas bedst sælgende navigations-app til lavpris nu også i Danmark?

 1. René Wiingaard siger:

  Koster denne navigation noget i data i udlandet?

  • Jonas MP siger:

   Hej René.

   GPS’en kan fungere på to måder:

   1. Via datatrafik, som koster og dermed kan blive dyrt i udlandet.

   2. Downloadede kort. Du kan, som anført ovenfor, købe et land til 24 kr, et kontinent til 48 kr, eller hele verden til 75 kr. Har du hentet et land, koster det ikke datatrafik at benytte GPS’en, men omvendt fylder kortene noget på telefonen. Jeg har f.eks. downloadet Europa, og slettet det igen, så det ikke optager plads på telefonen. Efterfølgende kan jeg så gratis hente det kort, jeg har brug for. F.eks. skal jeg til Dortmund i næste måned, her henter jeg bare det tyske kort, og så koster det mig ikke noget i datatrafik.

 2. Tina siger:

  Hej

  kommer der en update med dansk tale

 3. Lars Rasmussen siger:

  Hej

  Jeres nye opdatering kan ikke navigere til postnummer 7250 Hejnsvig.????

  Mvh

  Lars Rasmussen

Skriv en kommentar


Warning: Illegal string offset 'solo_subscribe' in /var/www/dluks.dk/public_html/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 304

Modtag e-mail ved nye kommentarer til artiklen