Arne Jacobsens armbåndsure fås nu i gennemført sort


Nye armbåndsure fra Arne Jacobsen

Arne Jacobsens væg- og armbåndsure har siden Rosendahl Watches’ lancering sidste år været en stor succes. Designvirksomheden bygger nu videre på Arne Jacobsens klassikere ved at introducere armbåndsurene – Roman (klassisk), City Hall (skarpt og minimalistisk) og Bankers (symbolsk og modernistisk) – med sort urskive.

arne jacobsen ure billede

Rosendahl Watches har siden sidste års lancering af Arne Jacobsens tre originale ure – Bankers, Roman og City Hall – oplevet stor succes med såvel vægure som armbåndsure. Nu lancerer Rosendahl Watches de klassiske armbåndsure i gennemført sort. Den hvide farve i skiven er skiftet ud med sort, og de hvide timemarkeringer står i skarp kontrast til det sorte look.

arne jacobsen black dial armbåndsure

Det nye design

Den nye sorte urskive tilfører det stilrene og klassiske design et helt nyt udtryk, uden at gå på kompromis med Arne Jacobsens oprindelige design. Arbejdet med at genskabe Arne Jacobsens ure er sket i samarbejde med arkitekt Teit Weylandt, som i en lang årrække arbejdede tæt sammen med Arne Jacobsen. Det giver sig blandt andet til udtryk i armbåndsurenes skive, der har bevaret de oprindelige vægures velkendte konkave form.

Arne Jacobsens originale ure har igennem næsten 70 år bevist, at de – ligesom farven sort – er evigt aktuelle. Urene er oprindeligt tegnet til tre markante danske bygninger i Danmark. Roman til Århus Rådhus i 1942, City Hall til Rødovre Rådhus i 1956 og Bankers til Danmarks Nationalbank i 1971.

Priser og specifikationer

Armbåndsurene fås i tre størrelser (Ø34, Ø40, Ø46). Vejl. udsalgspriser er kr. 2.695, kr. 2.795 og kr. 2.895.

Forhandlere

Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: +45 45 88 66 33.

For yderligere information kontakt venligst: Rosendahl Watches:

Bente Fallinge
Telefon: +45 45 17 37 61
Mobil: +45 25 16 07 61
E-mail: bfa[@]rosendahl.dk

House of Communication:
Pernille Ehlert Florentz
Telefon: +45 33 22 00 20
Mobil: +45 40 64 84 29
Email: pernille[@]houseofcommunication.com

Gemt i: Arne Jacobsen

Om skribenten House of Communication: House of Communication A/S er et PR og kommunikationsbureau der specialiserer sig inden for mode, design og livsstilsbranchen i Skandinavien. Det var da Anette Spanggaard kunne konstatere, at der var mange virksomheds-historier og profiler der aldrig nåede helt ud til pressen, at hun valgte at starte House of Communication i 1998. House of Communication har i dag kontorer i København, Oslo og Stockholm. Klientens portefølje udvælges nøje og virksomhedens filosofi går efter kvalitet frem for kvantitet. Målet er at udvikle individuelle PR og kommunikations-programmer ud fra et optimalt klient-mix. "Storytelling er vores Religion".

1 kommentarer til "Arne Jacobsens armbåndsure fås nu i gennemført sort"

Hvad mener du om "Arne Jacobsens armbåndsure fås nu i gennemført sort?

  1. Frank A. siger:

    Hold da op hvor er Roman et æstetisk og lækkert ur! Det må jeg eje. Ved du, hvor tykt det er? Det ser rimelig tyndt ud på billederne, men kunne godt tænke mig nogle mål.

Skriv en kommentar


Warning: Illegal string offset 'solo_subscribe' in /var/www/dluks.dk/public_html/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 304

Modtag e-mail ved nye kommentarer til artiklen